nyklippt!

Before....    ...and after.... 

Känns sååå skönt med en uppfräschning =)
Än så länge är jag nöjd....Inget att ånga lixom...

Dyrt var kalaset dock.... O eftersom jag är den enda tjejen i hela sverige (antar jag) som inte har en hårtork, så blev jag tvungen att gå till cles olsson o införskaffa en. Köpte en billig plattång också...(hur bra den nu är...) så nu känner jag mig riktigt hipp!! Men den stora frågan är bara -Vågar man platta håret med en plattång från claes olsson?? o hur många dagar tar det innan det bränns av??  jaja....hur som helst så har jag inte råd med nån dyrare i nuläget och jag känner att det verkligen vore nice att fixa till håret på examen, nu när man klippt sig och allt.

Sen har vi det där med hårprodukter..... ojoj...ja det får bli nästa lektion.

soool!


1 vecka kvar till tentan! O hur mycket kan jag om evidensbaserad omvårdnad just nu??  ja, jag skulle väl skatta nånstans kring 0,5 av 10 på en skala.... men men..känner mig inte så nervös... får bli plugg i helgen iaf!

Just nu är det rena högsommaren och därför går allt mycket lättare! träning....plugg...o allt annat.

Har glömt syftet till varför jag egentligen skriver här för jag tror inte så många läser direkt...men visst är det skönt o skriva av sig lite. så det kanske är därför jag skriver...iaf just nu.

Idag ska jag ut till Erik o plugga! Vi ska skriva ihop lite av vår redovisning till på fredag, så vi har nåt att komma med på handledningen imorn. Ikväll kommer Fanny tillbaks från ön också. Så imorn blir det väl mer plugg antar jag. Eventuellt ska vi göra ett studiebesök på en ljusterapi-lokal imorn.

Efter tentan nästa vecka blir de lite paintboll =) har aldrig spelat förut men tydligen får man en del blåmärken..lagom till examensdagen haha. Köpte förresten en kofta igår att ha på examen. Blev överlycklig att jag hittade en skaplig på REA:n!!

mamma sa igår att de blir syskonträff helgen efter midsommar... bajs säger jag då. Eftersom jag jobbar... Frågade ju innan jag la mitt önskeschema om nåt särskilt händer i sommar. Alla svarade: "Nääää inte vad jag vet", men nu när man fått schemat så smyger det fram en massa grejer som jag kommer missa... jaja...
sånt händer... är ju inte lätt o planera allt i jättegod tid. så jag får strunta i årets träff o sikta in mig på att träffa dom på jul ist..(om man inte jobbar då med vill säga).

nej nu måste jag skynda mig på o plugga lite innan jag ska ut till erik. vi hade ju satt upp lite hemläxor som jag inte befattat mig med än....

kram


2 veckor kvar...

Helgen i Götet gick fort, men de va sköj! Viss stelhet under söndagen dock, men inte lika farligt som förra året. Loppet kändes bra... inte så tungt. Höften kändes inte =) antar att det är adrenalinkicken man får av allt folk som gör att man går smärtfri loppet igenom, på asfalt dessutom. Sprang på 1:57!! Bättre än jag trott, så de va kul! Trodde inte jag skulle slå förra året, heller inte komma under 2 h. Erik hade lite otur under sista biten av loppet tyvärr. Men innan dess gick det bra för han med. Starkt jobbat tycker jag! Alex gjorde också en bra första insats, o pinnade på utav helsicke!

På kvällen käkade familjen o vännerna på Malaysia saté, börjar nästan bli en tradition att käka där efter loppet... ;) Vi laddade upp med att åka Bergbanan och Balder på Liseberg för att få upp adrenalinnivåerna redan där...!

Nu har jag gjort min allra sista dag på min allra sista praktik i ssk-programmet. Kommer sakna karsudden o rättspsykiatrin, men dom sa att jag gärna får komma o jobba =) Så nu återstår 2 veckor i skolan som inkluderar 1 muntlig gruppredovisning samt en salstenta, sen e de klart!! hehe

Låg i feber igår... så jag trodde jag skulle missa seminariet idag...det hade vart riktigt trist, för det är så tight med tid att göra om det. Men mådde bättre idag o jag kom upp ur sängen, proppade i mig lite alvedon o klarade dagen. Imorn blir det till att ha spinn-pass för det är ingen som kan ta det...inte kul när man e sjuk. Men som sagt ingen feber längre så det är ju skönt. Får ta det riktigt lugnt....

Tänkte plantera lite blommor i helgen så att det e fint när familjen kommer :)

kram kram

Götet, here we come!

image99

Imorn bär det av till Götet! Grymt mindre tränad än förra året....men runt ska jag iaf! Kl 14.51 går min start!! Det där med tiden under 2 timmar får jag ta med en klackspark! Huvudsaken är att ha kul =) Kanske blir tiden som förra året om inte min höft krånglar till det på tok för mycket.... Erik har heller inte tränat så mycket spring på senaste pga benhinnorna, Alex är förkyld... o jag med min höft. Vilken superb trio!! Fanny, Peter, mamma o pappa får bära runt oss sen.

Åker med Peter, Erik, Fanny o ev Johan ner. Ska bli trevligt! Kanske lite Liseberg...kanske lite partaj! Ska oxo bo på hotell med brorsan. Funderar på om jag ev hinner besöka mitt jobb i Kortedala?? skulle va trevligt. Men då måste det ju va någon av mina gamla kollegor som jobbar...annars inte så stor idé.

Har vart på Karsudden rätt intensivt de senaste dagarna.. så känner mig tom i bollen nu. Men det är roligt. Tränade på gymmet på jobbet med min handledare igår... Idag ska jag ha ett spinn-pass (ska ta det lugnt) ist för imorgon. Sen blir det till att vila upp sig fram till på lördag. Ska oxå handla lite smått o gott idag. Bla. hårspännen, hudkräm, energigelé (ett måste!!! som Bamses farmors dunderhonung!)...

Borde verkligen plugga nu till seminariet nästa vecka. Men orkar inte...

Inte träffat mina vänner på länge....det känns. :( Men har dock gjort lite annat trevligt ;) som jag kan leva på ett tag...även fast det kanske inte betyder nåt så blir jag så glad så glad. Konstigt att ett möte kan hålla mitt humör uppe i flera veckor....

bye bye

ps. solade en massa när det va sol, så man blev lite brun, =) magen blev mest brun som vanligt...men nu verkar solen ha försvunnit för ett tag ds.

ack värmeland...

Så då var redan helgen hemma förbi...
De har vart skönt! Började med fest hos Jenny o Fredrik, nästan allt på den festen va sköj! Jenny har hjälpt mig o gjort slingor :) känns riktigt skönt att äntligen göra nånting åt kråkboet där uppe.

Hemma har jag vilat, sprungit, ätit upp mig en massa kilon (som vanligt)... På lördagen va det dop. Trevligt. Väldigt snabbt i kyrkan. Jättegod smörgåstårta!!! Nathalie va jättesöt! Jag o Malin va dom enda som inte har barn... kändes lite avigt på nå sätt... alla tittar o undrar vad man har för problem (känns det som, men säkert misstankar jag själv bildar). O ibland fälls nån kommentar som gör mig ledsen fast det inte är menat så...

På lördag kväll va de brännbollsturnering =) O vi vann!! Alltså oppläggen. Först satt vi där endast 6 pers o trodde att vi inte skulle bli nåt lag... tills vi började inringning av fölk samt så drällde det in några till, så det slutade ju som sagt med seger, inte illa. Längesen jag såg pappa springa förresten...

Var också en sväng med mamma till köpcentret o köpte skor. Hittade ingen kofta men får ta det sen. Det ena paret skor hade jag på dopet o fick galet mycket skoskav! Så till examen så får jag plåstra mig innan!!

Har idag vart på karsudden, himla kul! Det blir 5 dagar denna vecka + en till dag med föreläsning i västerås. Alltså endast lördag ledigt. Men nästa helg blir det ju långledigt igen (Gbg) så jag ska inte klaga...
Har även lånat bilen av mina snälla päron :) Så det går lättare att ta sig till praktiken.

Nu ska jag packa upp lite packning, kolla att bilen står kvar o sen läsa lite i böcker som jag lånat av biblioteket mamma!

kram