jobb, jobb o lite mera jobb

Som sagt så e det 7 dagar i sträck jag jobbar nu. Först onsdag kväll...sen tors-tis dagturer...det kommer kännas som tusan!! Är redan trött o det e bara fredag... =S Idag va kaos o jag tog lunch (äntligen ) vid 3, de andra struntade i det..man slutar ju nästan då...men jag e så mesig ;)

Men jag ser fram emot smögen så jobbet går nog undan, yaaay!!  Blir lite dåligt med sömn när man går upp vid 5 varje morgon så därför har jag tatt power-naps när jag kommit hem...idag va dä riktigt gött!! Känns inte at det e fredag...men denna helg kommer ju bli rakt igenom som veckodagar. Ä så jäkla godis-sugen bara!!

lev väl/Linix

Gotland



Var ledig 3 dagar förra veckan så jag stack till Fanny på Gotland. På vägen dit besökte jag också Astrid Lindgren - utställningen på kulturhuset i Sthlm. De va trevligt! När Fanny jobbade på torsdagen så åkte jag med Marie o Tobbe till Stång (söderut) och tittade lite på "stånga-spelen". Marie spelade Pärk...fattade ingenting nästan. Men kul o se! kallt va de där dock... (4:e bilden). På kvällen satt vi hemma hos Fanny o drack lite, med hennes vänner o syster. Det ösregnade så vi fick flytta till under altanen.

På fredag drog vi till Fårö, jag hade inte vart där. De va otroligt fint! Den första bilden där e lite raukar på fårö. Sen va vi på loppis o köpte "hurmodern"-tidningar...från 30-talet...lite kul o läsa i =) (2:a bilden). Vi käkade oxo lunch på ett fint ställe "sylvis döttrar" tror jag de hette, (5:e bilden).
På fredag kväll va de dags för fest igen o då va vi hos Erika (Fannys gamla fotbollskompis). Fin o nyrenoverad lägenhet! Åh va man vill ha massa pengar o göra sånt... (3:e bilden).  Vi va ute på Hamnplan 5 o sen gick jag direkt till båten som åkte 03.30. Så den natten blev lite konstig. Har nu jobbat hela helgen men jag har nog återhämtat min söm, sov ut idag...gött..ledig.

Den sista bilden är Jonas, från när jag va hemma i Årjäng o vi va ute i en stuga i Sillerud som Fredriks släkt har. Jag, Jenny, Jonas, Fredrik o Lennart va de...mysigt! Jonas spelade gitarr o vi sjöng på utav tusan långt fram på natten. Lite regnigt va de...så de blev inge dopp i sjön...huset ligger jättefint vid vattnet! Men va gör väl lite regn när man har trevligt?? Amerikabrevet gick oxo bra trots ösregn heeela söndagen (otroligt att de va några i publiken över huvud taget). Lite tungt o åka tillbaks hit bara. Men nu blir de jobb ett tag sen e de ju dags för smögen =) så jag ska inte klaga. Ska dock skärpa mig med maten nu när jag jobbar...ajaj hål i tänderna av allt godis o skit. O träna lite oxo. Sprang igår men innan dess va de nån vecka sen...gud va man blir förslappad!!

Nu ska jag städa de sista sen blir de tvätt o träffa Erik ikväll...lite promenad kanske.

pöss i ljumsken

värmlandsregn o teater...

Regnet de bara öser ner...lalalalalalalala la la la la... sen kommer jag inte ihåg mer av den låten. Men jag försöker o hålla god min. Tänka på att jag faktiskt är ledig, kattungarna är hur söta som helst....trots att jag vräker i mig godis, så går jag ändå ut o springer eller promenerar i ösregnet (ibland). O på lördag blir de lite kalas med trevliga vänner... men jag säger som Fanny..."man får ju inte hudcancer iaf"!

På repetitionen i tisdags så gick de inge vidare...jag kom av mig mitt i låten (aldrig hänt) men så ska de väl va första gången, hade tydligen gått piss för de andra i måndags oxo när jag ej va med. Men ikväll o resten av veckan....då jädrans kör vi hårt!!

Va igår uppe i Karlanda o fikade hos Helene, Tomas, Caroline o Rebecca (släkt) mysigt... Va oxo med Hanna o lille Viktor till Charlottenberg o kollade in deras shopping-center...(som ser nästan exakt ut som det i Töcksfors....fast dom har H&M, Rusta o lite sånt) De enda jag köpte va ett linne för 29 kr på Cubus....de va va min ekonomi kunde bidra med...

Nä nu får jag ta o hitta på nåt...rastlös... gå till farmor kanske, leka med pissarna, eller glo på TV.

kramar