Weekend

Ja då va det helg igen...och från ena jobbet till det andra. Ett tag sen man skrev. Är ledig från praktiken idag, men jag ska gå kväll på Marielund...need that money!! Men förhoppningsvis så är det ju lite lugnare än på AVA ;) går nog inte riktigt o jämföra. Fannsan e i Riga o jag har lånat lite filmer som dom brännt som jag kan roa mig med i helgen. Vill städa, plugga, sova men ändå hitta på nåt...typ Sthlm. Ett tag sen man va där nu... Ja, vi får se, ska iaf ta en sovmorgon imorn!! jippi!!

Har vart o gett blod idag...så nu känner jag mig pigg o lite lagom lullig! Måste dra till jobbet nu o tack Fanny för att jag o Erik lånade din lägenhet igår o tittade på film...jag sov dock lite som vanligt ;) fast jag hade ju gått upp 5 så... Tack oxo Jenny för alla fina saker du säger om mig =) blir så glad!

Bye bye

Sommar på sjukan!

Nu har jag ringt chefen o meddelat att jag inte kommer jobba där i sommar utan på sjukhuset. Stolt över mig själv att jag inte fegade!! Hon blev inte ett dugg sur utan kände att det va självklart för mig...puhh nu har jag vart snor-nervös helt i onödan! Men känns skönt nu iaf...så jag räknar med att få jobba på AVA, o om jag inte får där så kommer jag nog få på nån annan avdelning, känner mig inte så orolig faktiskt, ska nog lösa sig!

Det har vart en stillsam o skön helg. Erik va här lördag kväll, kollade på Beck. Tränade Anna-Karins spinning i lördags..pust!  och mitt spinn-pass + boxning igår =) fast jag boxades med en nybörjare så blev inte så värst trött..jaja så e de ibland. Idag blir de ingen träning, ska jobba kväll. Känner mig ändå rätt utvilad efter helgen vilket var mitt mål...förstår inte dom som kan gå ut o parta järnet efter en sån här vecka...då e man ju lika trött igen sen när måndag kommer. Hu jeda mig!

Ciao!

bubbel...

bubbel...

Kryssning var mysig!! Rätt så öde på båten...en del 40-åriga damer som verkar åka ofta o "ragga", några "business-snubbar" som säkert  var otrogna o flirtade med dansöserna, yngre grabb-jäng som var piss-fulla hela resan, några kareoke-tjejer som på allvar tyckte dom va bra ;) ....och vi 4 st ordentliga ungdomar som tog en 3-rätters middag, lite vin o spelade kort =)
Jag och Fanny gick upp vid 7 för att sätta våra fötter i den finska marken i Åbo. Sen försov vi oss och missade frukost-buffén som vi hade betalt för, men det löste sig tack vare att Erik frågade om man kunde använda den biljetten i en kafeteria...o det gick! Så vi plockade åt oss frukost för 89 kr...jädrar va det blev mycket! O snål som man är ville man ju inte lämna en krona över utan man plockade på sig för hela priset.

Vi såg oxo en film...som jag glömt vad den hette, men Fanny har skrivit recension på hennes blogg. Den var bra iaf, med Russell Crow, fina franska vyer, lite drama o romantik...precis vad man behövde efter bubbel-bad o bastu =) (tog oss lite minttu i poolen oxo....)

Nu har jag praktiserat i helgen o är seg som en hemkokad kola i både kropp o själ (o ande...enligt Eriksson, 1994) Igår hade jag mitt spinn-pass + sen även boxning...uuuhh va de e kul! Boxades med en äldre man...de va sköj!

nu ska jag te stan o handle...hem o städa hos råttorna sen. Puss på er alla!!