Hemma från Skåne...

Ja, helgen i Skåne var kul, mysig, men intensiv. Lördagen tillbringade vi lite runttraskandes i Lund. Sen tog vi ett dopp i Lomma... (varför åker man till Mallorca när det är precis likadana stränder i Skåne???) På kvällen besökte vi Johannas föräldrar utanför Degeberga på Österlen. Jättefint ställe! Köpte även glass i Åhus...*mums*

På söndagen var det dags för road-trip. Jag är glad att avstånden i Skåne är väldigt korta.. Då hann man med mkt plus att man även fick lite solljus på sig. Vi började med att styra kosan mot Skanör och Falsterbo. Fina stränder o glassiga båtar ;) Sen drog vi till Smygehuk (som vi alla kommer ihåg efter geografin i skolan är Sveriges sydligaste udde). Därefter lunch i Ystad...bad i Sandhammaren som ligger längst ner på Österlen kan man säga. Den stranden va verkligen WUNDERSCHÖÖÖN!! Sista stoppet blev middag i Simrishamn =)

Vi hade verkligen tur med vädret :)

Igår cyklade jag o Erik till Sundbyholm o solade o badade...o idag var jag o Jamilla i Vilsta av samma syfte. Imorn blir det jobb...o hela helgen oxå.

Hade lite after work med klassen i tisdags... jag kom dit vid 6-tiden. Jag o Erik drack utav sjutton! Alla drog hem för de skulle jobba onsdag morgon...men jag o Erik fortsatte tills vi va redigt fulla kl 9...pinsamt!! cyklade förbi ica o köpte bröd o ost...försökte där verka nykter..haha. Sen vinglade jag hem. Så igår var det after work med jobbet men då kände jag att jag nog får hålla mig hemma o ta det lugnt med spriten!


it's a hard work life...

KENT o Håkan Hellström i lördags... ja de va riktigt härlig stämning! En glad håkan, glatt sällskap, fint väder, grymmmmma kent, dans o cigg! Ryggont o trasig kamera är petitesser som man inte orkar bryr sig om... har annat o tänka på. Ryggontet försvann iaf o kameran får jag ta o begrava bakom nån buske för den har fått asystoli.

Idag hade jag ett spinnpass o jag är så glad o tacksam att det inte gjorde ont i knät!! =) =) Hoppas det går åt bättringshållet. Hoppas också att det slutar att löp-strejka snart så att jag kan ge mig ut i skogen. Men än så länge vågar jag mig inte på det. Återfall är inte välkomna helt enkelt. På onsdag blir det sjukgymnasten så då får vi se vad han säger. Ska även på massage på onsdag =) min underbara 25-årspresent!

Såg "mamma mia" idag. Musikalen har jag sett 2 ggr (London o Sthlm) men jag måste säga att med denna film är det 3:e gången gilt!! Den är helt fantastisk!! Den är ju exakt som musikalen fast att man får se allt närmare, vilket gör att det blir ännu roligare =) + att skådisarna är toppen!

2 dagar ledigt till. Känns sååå härligt. Nu ska jag hoppas i snarkebingen i tid så att jag inte behöver sova bort halva dan imorn. (La mig kl 4 imorse nämligen). Tänkte städa imorn o även dra till katrineholm på visit.

Lev gott!