Kirurgen

japp, nya jobbet har satt igång. Det är skitintressant men svårt. Alla har en jädrans massa slangar åt alla hörn o kanter! Men men..man lär sig nog. Ledig i helgen, gött! jobbat dag hela veckan o har sovit 4-5 tim/natt. Så idag sov jag ut =) behövligt! Har på senaste vart i värmland mkt...pga en viss person. De va ju oxå Årjängsmâten för 2 helger sen å de va trevligt o komma hem te majskolvarna, kålsoppan, strumporna o kockosbollarna! o självklart va de ju även släktinvation o tjöt på videgatan som vanligt...en härlig tradition i sitt slag!

Ska snart dra iväg o träna lite skivstång+spinning kombipass, i neeeeed it so! är allt annat än i form. Imorn blir fest hos Annika, hon har den tillsammans med Fanny. O Johan kommer oxå, trevligt! ikväll får vi se vad de blir... vill på bio o se Patrik 1,5 får nog gå själv. Om inte bio så kanske det blir till att umgås lite med vännerna =)

bye for now

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vet inte vart på cypern det blir än, ospecat så vi får la se, men gud så gött det ska bli. Ok tell me om killen?? jag lyssna inte så noga när du prata om han på mâten liksom ler

2008-10-03 @ 16:21:48
Postat av: Anonym

Åhh vad mys pysigt ler Hur träffades ni då??

Jo det är bra, ska packa nu så haha, du vet ute i "tid"...

2008-10-05 @ 20:09:22
Postat av: erik

kirurgen är svårt men det fixar ju vi, om alla andra där gör det gör ju vi det med!!!

idag har jag och fanny inrett hennes rum här hos mig, nu har hon gått och jobbat.. jag ska fixa i mitt rum nu.. men vi ses snart kanske.. sms dig nu! hej hopp =)

2008-10-09 @ 15:15:48
Postat av: Jessica

Åhhh love Ullared fan så kul! Vill också!!!! Hmm oj svårt med Kajsa... jag har far din jag hehe..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback